ORIENTAL FASTFOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriental Fastfood. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 12:53 de tjauwmin is perfect
3 feb 2023 om 12:51 goed gegeten de bröodjes zijn heel lekker en de tjauwmin ook
3 feb 2023 om 12:49 goed gegeten snel geleverd
2 feb 2023 om 21:57 Eten was goed , tijdsaanduiding kwa levertijd kwam totaal niet overeen met wat thuisbezorgd aangaf.
2 feb 2023 om 10:39 Vlees was goed te doen, net als de wantan soep. Echter nog nooit zulke flauwe bami gegeten.
30 jan 2023 om 20:50 Wokgroenten met mihoen en garnalen. Heb er welgeteld 5 gevonden. Eten te doorbakken, slap en lichtelijk aangebrand van smaak.
30 jan 2023 om 20:13 goed gegeten en snel geleverd
29 jan 2023 om 9:26 Super goed eten en snelle levering
24 jan 2023 om 2:11 altijd goed
22 jan 2023 om 20:38 Lang moeten wachten dus denk laatste keer
21 jan 2023 om 3:12 goede eten hele aardige personeel
21 jan 2023 om 2:40 Ik bestel hier vaak maar deze keer was het eten koud daarnaast vond ik de kip een rare smaak hebben en het was super hard. Het rook naar bedorven kip, ik heb me eten weg moeten gooien.. ik bestel hier nooit meer